IKEA och vänner

Nu är vi hemma efter vår tripp till IKEA. Vet inte om vi hittade allt som vi skulle köpa men det räckte och blev över, resten får jag väll köpa i Ullared. Allmänt trött och irriterad, tittat på idol och de var ju så himla bra. Idolerna är bra iår, rätt personer som gick vidare med tycker jag. Det ska bli spännande att följa framöver. Imorgon ska jag fixa iordning här hemma, det ska bara  bli klart. Är så trött på att leta efter mina kläder i svarta sopsäckar:S

Sedan blir jag lite less med. Känns som att jag har världens finaste lägenhet i världens tråkigaste by. Var är ni? Kan lika gärna flytta långt härifrån till mitt 1920-tals hus istället...





tjing

Internet och värme!

Har fortfarande inget internet utan vi har köpt ett abonnemang på comviq för en vecka. Men det är rätt segt så det tar lite tid innan jag kommer in på sidan men nu hade jag tid att skriva lite till er =)
Jag har ju praktik som ni vet, super roligt är det och jag trivs mycket bra på förskolan, synd att jag inte kan få jobba där framöver =( Men! Jag ska på intervju den 12 oktober på en förskola i Norrköping. Spännande! Vi får se hur det går, men det känns roligt att gå på lite intervjuer. Den här intervjun ska ske med rektorn, förskolechef och en från facket så jag antar att jag kommer känna mig lite utittad:P bara att stå ut!
´
Imorgon slutar jag redan klockan 14.00 så då tar vi och far till Ikea och netonet. Känner att vi behöver lite nya grejer till hemmet. Jag och Zara har även bokat in en resa till Ullared om två veckor, men kläder kan man aldrig få för mycket av =) Just nu sitter jag och kollar in tvapparater. Känner att jag skulle vilja ha en ny tv. Den vi har är enbart 32 och är alldeles för liten tycker jag. Nae nu måste jag sova för att orka upp på sista praktikdagen för den här veckan:)
 


Kramis

Kaos

Så kan man sammanfatta vårt hem just nu. Nu har jag ingen mer lust eller ork för dagen att fixa iordning det lilla som är kvar. Jag borde väll, men orkar inte:/
Imorgon är det tänkt att vi ska flytta in där uppe( utan att det är klart!). Det känns stressigt men de måste gå helt enkelt..



Bye!

Falurkorv och uppe tidigt

Just nu håller jag på och fixar mat, den så GI inspirerande falukorven:P  När vi håller på att flytta nu finns det inte tid helt enkelt att komma på de mest avancerande maträtterna. Men vad gör väll de, falukorv är en favvo hos mig! Idag är jag lite sliten skulle jag nog säga.

Vakna vid halv 5 imorse, hade öppningen på förskolan. Det tog lite vill jag lova. Det kommer bli jobbigt framöver. Gillar stället jag har praktik på förresten, skulle kunna tänka mig jobba där men det finns inga tjänster över till mig tyvärr.. Är de någon som vet någon annan som söker förskollärare så säg till! Tycker faktist inte det är jätte mycket ute just nu på arbetförmedlingen och det som är ute har jag sökt, iaf en del av det. Vill helst inte ha något vikariat. Let me know! Förresten var jag och kolla på tapeterna igen och den tapeten jag vill ha var alldeles för mörk, hade inte blivit mycket shabby chic av det inte. De fick bli en beige tapet sedan istället, vilket betyder att vi måste eventuellt byta överkast. Vi får se!



Hejs..

Stackars

Er! Just nu är jag så otroligt dålig på att uppdatera och inte lär de väll bli bättre, för vi kommer ju inte ha internet de första dagarna nu när vi flyttar antar jag:S Men jag ska försöka! Målningen sker på full nivå där uppe nu. Ska upp och måla en liten sväng till sedan är de tänkt att vi ska ta upp tapeter med.  De kommer bli himla fint när de är klart, det tror jag det! =) Längtar tills dess..


Har även fått ett himla sug till Ullared igen. Måste dit innan julen! Finns de någon vänlig varelse som vill åka med mig? Hör av er isf!..



Kramis!

Hoppas ni har överseende!

Ni vet ju redan att jag står mitt upp i en flytt + att jag har en massa att göra på praktiken så jag hinner helt enkelt inte med känns det som. Igår ville jag bara lägga mig ner och tjuta typ. Tapetfan som inte hinner komma! aja har vi tur så gör dom de. Vi har varit uppe hela dagen nu och målat och spacklat, kör ett laget imorgon igen.


Nu ska jag baka en GIkladdkaka och ta med upp till min mor och far. Vi ska väll antagligen spela lite kort! Ha en bra kväll alla =)




Krams

Det är mycket nu...

Hinner inte ens uppdatera just nu, mycket på praktiken och mycket hemma. Vi ska flytta och mitt i allt hinner vii nte få hem tapeterna.. Suck!!

Stress och pengar

Idag har allting gått iet känns det som. Först praktik, sedan hem och träna direkt med Zara på gymmet(vi är bäst) sedan hämta pappa upp mig iväg och köpa färg till taket och lite som ska fixas i helgen, efter det hem ut med sigge,. Sen var klockan bara 8 eller något. Hela dagen har gått och jag är helt slut. Skulle kunnat somna nu vid 9 men då andreas är iväg på träning så väntar jag på honom. Så är de, skulle behöva sova på lördag och söndag men de lär de väll inte bli så mycket tid till:P

Ser på Svenska Miljonärer, helt overkligen program iaf från min synvinkel. "Du får 10 procent omdu hittar den andra tavlan och tavlan är värd 100 miljoner ungefär" Jamen okej vi gör så här, om du åker iväg och handlar bullar då så får du 10 %. De låter ju helt sjukt. Aja, de verkar ju ha tjänat sina pengar på fair sett, så de är väll bara att se till att börja jobba mig uppåt som förskollärare då:p Undrar om jag kommer tjäna de summorna då? Vi kan ju alltid hoppas. Annars hoppas jag på min A, som pluggar just nu.

Naee gud vad jag svamlar idag, inget akademiskt språk här inte. Skyller på att jag är trött!



Godnatt!

I wish nothing but the best..

Sitter och lyssnar på Adele, en riktig härlig röst. Lyssnar mycket på henne nu på senare tid. Someone like you är en riktigt fin låt. Om jag bara hade haft hennes röst :) Får vara nöjd med den jag har. Skulle gärna vilja börja i någon kör eller så, men det får väll bli när jag lyckats övertala Maria:P

Idag när jag kom hem från praktiken åkte vi direkt upp till lägenheten och mätte de två sovrummen så åker jag och min far upp imorgon och fixar tapeter och färg. Vet dock inte vilken färg jag vill ha i de rummet där vi ska ha en massa skräp, alltså sådant som inte passar in i mitt shabby chic hem och som jag inte har sålt än:P Imorgon börjar jag tidigt, redan klockan 7 så jag måste gå upp vid kvart över 5, not my cup of tea. Aja, har ju bättre tider andra dagar. Trivs på de här stället, härliga barn. Ska börja söka lite jobb nu iaf, har fixat klart min ansökan så får vi se hur det går framöver. Hoppas på ett bra jobb direkt!


Ajja, blir ett kort inlägg idag. Måste ju sova så jag orkar upp imorgon..


Tjing..


Styrketräning och jul

Idag efter praktiken blev de stryketräning för hela slanten. Den här gången kände jag att jag orkade betydligt mer än sist, så det betyder ju att jag gör framsteg eller? Även om GI inte var superstrikt i helgen får vi hoppas på framsteg. Nu kör vi på onsdag igen, måste hålla igång tempot.

Sitter och tittar på en massa julsidor. Visste ni att Blossas årgångsglögg blev ARABICA:


Arabica, alltså kaffe. Tyvärr inte något som jag är förtjust i =/ Förra året var de saffran, en hel klar Hanna favvo. Hade hoppats på äpple och kanel eller något annat smarrigt men det lär säkert komma. Har ni några bra julbloggar eller sidor ni tittar in i nu när de inte är så långt kvar till jul? Bara ett par månader ju, massa månader med pyssel på hög nivå. Kan tipsa om att panduro har 70% på en massa varor =)


Hejrå!

Packa kartonger och regn

Det har varit en härlig helg. En härlig och rolig helg. Så som det ska kännas när helgen nästan är slut. =/ fredags drog vi ut på båt, jag och mina tre vänner (tänk er karaktärerna i sex and the city). Undrar vem som är vem av oss. Jag vill vara carrie tror jag, men jag tror knappast att det är så. Strunt samma!
God mat och mycket dans, och skratt.. Nu har jag skrattat för ett tag känner jag. Hemma vid 8 igår, då väntade min A med tacos hemma. Mys! Det behövdes, känns inte som vi har setts i veckan med alla måsten som har behövts göras.

Nu har vi äntligen bestämt tapeter iaf, vi har hittat några fina romantiska tapeter från intrade som jag tror på. Sedan så har vi även fått en stor hylla typ av min mormor i gammal hederlig furu. Det ska målas såklart! Blir de inge bra hemma hos mig säljer jag den. Eventuellt! Fast vill nog egentligen ha den kvar.


www.intrade.se

Den här härliga lila tapeten i sovrummet tror jag på. Älskar lila, både jag och A.

Andreas har åkt upp med våra julkartonger, de första kartongerna. De är ju bara 2 veckor kvar innan vi flyttar. Panik! Så nu är det tempo när vi packar kan jag lova. De gör ju inte så mycket dock när de är trist väder ute. Fast jag kan gilla att det regnar, det gör mig lugn och harmonisk. Gi har inte gått lika bra i helgen, kommer inte gå bra idag heller med tanke på att godiset och ostbågarna är kvar. Jag kör imorn igen, jag lovar!



Tjoo

Åka båt och färgning av hår

Jag skrev inte igår, var helt död hela dagen. Gick upp klockan 05.00, det är inte riktigt min tid det inte. Idag är jag med trött, men jag tänkte få ner några rader till er stackare som får läsa gamla inlägg:P
Idag efter praktiken fick jag håret fixat av mamma. Hon hjälper mig alltid med håret, att färga det och så. Jag trivs helt enkelt inte i rött hår, utan är bekväm i brunt.

Måste förresten berätta att jag körde mitt första pass på gymmet igår. Det känns en del i benen men faktist inte något i armarna och magen, än så länge iaf. De var kul iaf! Så jag fortsätter med de, även om ja känner mig lite ovan där än. Imorgon drar jag och mina tre vänner på kryssning. Så kul det ska bli! =) Sett fram emot det ett tag, tror de kommer bli bra roligt.



Jag får väll se hur jag mår på lördag, om jag är på blogghumör då. Kan ingen hjälpa mig att förstå hur jag ska kunna blogga från min telefon? HTC har jag. Skulle vara så mkt enklare att bara lägga upp bilder hela tiden. Måste väll gå på något sätt??


Kram!

Ostchips och tapeter

Just nu sitter jag och tittar på fotbollen, inte så rolig match så jag kan lika gärna passa på att skriva lite här. Nu när man ser på fotboll hör de till att man ska ha något gott till. Fotboll= lyxmat. För ett par dagar sedan ville jag testa att göra chips av ost, så gott de är! Speciellt när de legat ett par dagar och fått lite sprödare konsistens. De är så lätta att göra med. Köp bara en påse riven ost, ös ut i små högar på bakplåtspapper och sedan in i ugnen i ca 10 min. Håll lite koll på dem så de inte bränns. När jag precis hade gjort dem var de inte så goda, men som sagt ett par dagar senare smakar de superbra =)


Idag när jag kom hem från praktiken åkte vi direkt för att kolla på nya tapeter. Det är ju en djungel!! Herregud, vi stod där 1 timme men inte blev jag något klokare för de. Vet ju på ett ungefär hur jag vill att tapeterna ska se ut, men de fanns inga sådana (eller så hittade jag inte dem). De var många tapeter som hade lite struktur på sig, så de såg mer levande ut antar jag men de tyckte jag var jätte konstigt. Såg så stort ut på nått sätt, nae så vill jag inte ha de. Ja får leta vidare, vi måste ju börja så fort som dock.. :S



Tjing!

Blåbär, choklad och grädde!!

Varför blir de alltid så att min dator segar sig och startar om när jag äntligen kommit en bit på mitt inlägg? Inget har sparats heller, suck! Som rubriken visar äter jag blåbär, grädde och mörk smält choklad! Så himla gott.. GI är bra ibland:P



Pluggar och ser på ensam mamma söker samtidigt, härlig kombi! Idag var de första praktikdagen och jag hade ju såklart inte med mig någon lunch, glömde helt bort det. De var potatisbullar på förskolan, inte den bästa GI maten men jag åt bara två. De ska jag träna av mig nu, har käkat enligt GI en vecka nu. Hoppas på framsteg! Förresten nu har vi fått nycklarna till vår nya lägenhet. En trea med uteplats och garage, vi får även tapetesera om i rummena. Ska bli så skööönt, har redan börjat planera vart jag ska ha mina julsaker:P


Kram!

Fotboll och blåbär

Snart är de dags för avspark i fotbollen, trist när de är klockan 8 på en fredag men vi ska nog zappa mellan fotbollen och ett till program. Idag har jag varit och besökt min nya praktikplats. Det kändes bra, ska bli kul att vara ute i "verkligenheten" lite nu innan jag snart ska vara där jämt. Skrämmande!

Efter att jag hade varit där en sväng bestämde vi oss för att åka ut till skogen och springa lite med Sigge. Han älskar skogen! Tog inga kort, borde jag ha gjort men jag hade inte med min väska eller något. Skönt att bara få vara. Sedan åkte vi hem till mamma och pappa och köpte lite sallad. Vi hade visning på vår lägenhet idag och vi visste inte vilken tid de skulle komma så vi har spenderat eftermiddagen hemma hos dem. De är ändå inte hemma, de är Oslor hos min faster och mina kusiner.

Imorgon ska jag plugga och bli klar med allt skoljobb nu inför praktiken, skönt att få allt över. Sedan har jag inte bestämt mig för titanix än. Tror jag kommer bestämma mig under dagen.



undrar var du är? Mitt fina hus..



Tjoo