Här igen:D

Det blir väll så när man har lite tid över (som jag har haft de här dagarna) att blogga =) Fast när jag för en gångs skull skulle lägga upp lite fräsiga kort så funkar de inte, förstår mig inte på den här datorn:S Den är inte min!

Igår gjorde jag ett klipp, jag köpte en hel del smink för 100 kronor:D Då blir man glad.. Imorgon ska jag iväg till skolan i två timmar på seminarium, efter de blir de klippning. Hade ju behövt lite tips för just nu ser mitt hår ut som ett enda stort ruffs:S De känns torrt och risigt! Har ni några bra produkter som ni använder er av, kan ni ju meddela mig de =) NI finns ju där, trogna läsare fast jag är dålig på att uppdatera.


SKÄRPNING!!


Frågan är om jag har några fler roliga kort på den här datorn, kan visa er när vi var med August och Martina vid Bergs slussar för ett par helger sedan =)



Den där minigolfbanan såg ju inte för tråkig ut att köra, men de gjorde vi inte.. =/



Fint!

Ett tips på en god och enkel dessert kan jag ge er iaf!
Köp en vaniljkesella, digistivekex, och bär. Smula sönder digistivekexen och lägg de i botten, ha på kesellan och en massa bär! Riktigt fräsch efterätt men samtidigt megagod!

Hanna

Det här med att uppdatera...

Gud vad tråkig jag är, uppdaterar aldrig. Lika bra att erkänna att jag inte kommer att bli bättre nu heller antagligen. Jag tycker att det är kul att blogga, när jag väl gör det. Jag läser många andras bloggar. Jag vill ju vara en bloggare, kan jag inte vara de då?

I söndags gjorde jag och två kompisar något roligt. Vi åkte och var modeller för en dag, det var nog något av det roligaste jag har gjort:D Bildbevis;









t






Snart är skolan slut och de är sommarlov som väntar, kunde inte komma mer lägligt. Känns som att det bara är skola i huvudet på mig nu, samtidigt som jag jobbar. =)

Hanna

Tvätt, ledig dag och mat

Det är vad min dag består av idag. Min första lediga dag på jätte länge, såhär mitt i veckan. Det är skönt, men samtidigt får man ta igen allt som jag inte hunnit med när det varit skola och jobb. Ett stort tvättberg väntade på mig idag:p Har precis ätit lite korv och makaroner, en favvo hos mig. Tror det beror på att vi aldrig åt det hemma, då min mamma hatar det. Men nu när jag kan laga mat själv blir de ofta korv och makaroner:)

Senare idag ska jag försöka mig på att göra Rödspätta med remouladsås och potatis. Eventuellt lite efterätt med men en massa frukt =) Sugen på det idag! Ni får se bilder senare =)


Hanna

Kexchoklad

Nu de sista dagarna har jag haft ett väldigt chokladsug. Förut idag testade jag nya Kexchoklad med blåbär och just nu sitter jag här med en stor kartong med choklad. Kan inte förstå det, imorn måste jag bli nyttigare igen. Har förresten vunnit på smartson med, så då kommer det två stora chokladkakor hem till mig med. Men choklad kan man ju inte få för mkt av, eller hur?




Kexchoklad med blåbärssmak. Kunde det vara något? Var ju tvungen att testa iaf. Men nej, den föll inte mig i smaken. Tyckte den smaka konstgjort. Däremot äter jag en god choklad just nu. Cloetta har en kartong med ljusa och mörka praliner. Den kan jag varmt rekomendera, finns ju en massa gott där i som bland annant ananaschoklad och mintcreme som passar såhär på onsdagskvällen framför ishockyn =)

Ha det bäst!

Hanna

Aprilväder

Härligt det är med vår och en massa grönt överallt, men de sista dagarna har det varit så himla kallt:s Idag har det ju tillochmed snöat.. Tycker vi har fått den dosen av snö som behövs för många år framöver:P
Valborg var det ju i helgen och då var vi hemma hos Andreas, en kompis till mig. Roligt var det =) Grilla och sådant.

Sedan på söndagen åkte vi och kolla på en lägenhet inne i Norrköping. Den passa inte oss, var verkligen jätte skabbig plus att en alkolist kom ut och prata med oss innan vi skulle kolla på den. Det var droppen för mig. Jag går och funderar på vart jag vill bo och hur vi ska göra. Ingenting blir ju bra:S Vill bara ha ett stort hus, imorn helst.. Får väll vinna pengar först då antar jag =/

Känner mig himla trött och seg idag, orkar inte ens gå och diska men jag måste ta tag i det så jag kan laga mat nån gång =)

Idag blir det en himla god Köttfär- och pastagratäng från mitt huvud =)

Recept för 4 pers.
ca 4-5 dl pasta
500 gr köttfärs
1 lök
2 burkar krossade tomater
1 vitlöksklyfta
2 dl riven ost
salt och peppar, paprikakrydda


Först kokar du upp pastan så den blir al dente. Efter det lägger du i pastan i en ugnsform och har på köttfärssåsen. Ha på en massa god ost och sätt in i ugnen på 225 grader i 30 minuter. Servera med en god sallad. En sådan enkel varation på spagetti och köttfärsås men mycket godare!


Ha det bäst =)

Hanna