Blää

Dunderförkyld just nu, kan inte prata. Ni behöver ju inte ringa till mig för ni lär inte höra mig. Blir alltid så när jag är ute i barngrupper, men den här gången borde jag bli immun tycker jag. Nu jobbar jag ju bland barnen så nu borde jag börja arbeta upp mitt imunförsvar tycker jag. Jag har alltså börjat jobbat, roligt! Känns skönt att vara inne i rutiner.

Skolgrejset gick inte som jag ville. Min handledare och jag kom inte överens. Så jag får göra det längre fram men så är det. Jag ska ju göra det iaf, Vecka 13. blää för det med.


Hur mår ni?



Tacomys

Sitter och planerar inför kvällen, tror de blir tacomat. Lättare med lchf om jag äter mat på kvällen, iaf på fredag och lördagen tror jag. Då kommer jag ifrån de där chips, godismaten :p Hitta ett recept på tacobröd på en sida som är gjord på ägg fiberhusk och grädde. Så får vi se om de är snarlikt =)

Nahee annars då? Lördag som det är och allt. Trist! Jag hatar att sitta hemma en hel helg, är så otroligt rastlös av mig. Hade gärna sett att någon vän hade fest eller bjöd hem oss på mat ibland. De brukar oftast vara vi som gör det eller nae, jämt typ.. Så vänner, bjud hem oss? vi dör på att bara se varandra på helgerna. Jag umgås gärna med er med ;) Ska man behöva flytta till New york för att få leva så? Hoppas inte de. På tal om New York kanske sex and the city maraton ikväll vore något? Risken är väll att jag kommer få sitta hemma själv och titta på det. Nae bara massa blaj kände jag:P




Bye!

Julen ska ut...

Suck, hade jag skrivit en bit så försvann det. Ja, bara att börja om. Jag vill ha ut julen nu, inte så lätt när man älskar julen som jag gör och har aldeles för mycket saker. Jag samlar på tomtar, mycket att damma blir det, men nu har jag tröttnat. Vill ha vår, fast det inte ens varit vinter än:P Det gör mig inget, vill bara ha snö under julen, nu kan det vara. Julgranen vill jag ha ut med, den är ju såå tråkig nu. VI köpte en kungsgran, den finaste gran jag någonsin har haft men den har inte tagit upp vattnet:S Den har för tjock rot så nu hänger den och slokar och de små platskulorna i botten ligger på marken. =( Ut med den!



Vår gran när den var fin =/

Idag ska jag in till Norrköping för lite ärenden, bland annat lämna tillbaka en bok som skulle varit inne i förrgår, den får jag betala på och mycket oxå de är så dyrt i Norrköping om man glömmer att lämna in böcker. Sen ska jag till systemet och köpa en present till min morfar som har fyllt 80! år. Sen ska jag möta upp min farmor och mina kusiner Maja och Sara och gå på bio. Den här filmen ska vi se:




Har tittat på trailern, sådär tycker jag efter den men den kanske är bättre i verkligheten sen. Finns en massa filmer som jag vill se på bio nu som bland annat: Svensson svensson, Sällskapsresan den sista, Hamilton och såklart Twilight. Men de blir en annan gång jag ser de filmerna =) Jobbiga blir att sitta inne i en biosalong och höra allt godis och chipsätande. Hm, funderar på att ta med mig två bitar mörk choklad i en bytta och äta milimeter lite hela tiden:P Mörk choklad får jag ju äta och jag har inte fuskat någonting än så länge. Skönt att inte träna idag heller, känner mig lite slö än så länge. Orken finns inte där, jag har läst att orken kan försvinna första veckan av lchf och det stämmer nog in på mig iaf. Har ju inte gjort något vettigt. Nu ska jag läsa min uppsats för att hitta slarvfel och liknande..



Hello!

Bläää

För mat, så har jag känt idag iaf. Har inte varit hungrig överhuvudtaget. Vet inte om det är normalt eller om det är ovanligt när man börjar käka lchf. Jag har nästa fått tvinga i mig mat och lämnat både på morgonen och lunchen. Det är säkert bra, på något konstigt sätt:P

Har varit nere på nya gymmet och tränat step up, helt slut! Känns att jag har latat mig det sisa halvåret, men det är slut på det nu. Jag vägde mig inne i omklädningsrummet, och jag hoppas vågjäveln är trasig för det gör mig djupt deprimerad att se den där siffran:P Fan! Men de kanske borde sporra mig ännu mer att köra den här skiten just nu, men jag blir bara depp. Får väll vara de ett par timmar så känns det bättre om ett tag, hoppas jag. För nu jävlar ger jag mig aldrig!

Ser att det är många som läser mina tankar, det blir mkt viktsnack nu framöver:P Ni kanske också har lagt nya nyårslöften som ni ska hålla. Det här är inte bara ett nyårslöfte för mig, det här är mitt liv. Fungerar inte det här, är det bara att lägga sig under kniven som Katrin hade sagt:p Jag har lovat att hålla de här nu i två månader nu, jag ska det. Vi ska till rhodos i början av maj och då ska jag vara på väg mot att bli snygg igen =)


Heej!

Trött..

På att plugga och för att jag var vaken till 02.00 inatt och kollade på Sverige. Glad att jag gjorde det med för Sverige vann ju mot Finland. Nu ser jag på extreme home makeover, kan verkligen inte titta på det utan att böla. Varje gång!

Till frukost idag har jag ätit omelett med ost och pastrami. Den var inte god, jag hade en stark ost och pastramin gav även den mycket smak. Det blev för starkt om det nu kan blir det. Men mätt blev jag och det håller sig förhoppningsvis i sig ett par timmar. Idag skulle jag egentligen plugga, men jag är trött. Jag orkar inte!!! På måndag börjar jag jobba, fattar ni? 3½ år med plugg och nu ska jag börja jobba:S Jag är nervös, hur det ska det gå?

Senare idag blir det step up på gymmet, nu ska här brännas fett. =)



Heejjj


Jag har nu börjat!!

Igår började jag min lchfresa. Jag köpte Katrin Zytomierskas bok för ett par veckor sedan och hon har inspirerat mig till att börja med lchf och att gå ner i vikt på det sättet. Jag vill känna att jag kan ta mig ett par jeans eller en kläning utan att behöva tänka på vart fettet är någonstans:P Om jag ser tjock ut eller inte i vissa tröjor, så jag måste ha en större tröja över för att dölja. Jag vill känna mig glad över min kropp och stolt. Är jag smal så känner jag mig glad, jag tror det och vet det. I söndags laddade vi upp med allt som jag inte får äta på ett tag dårå, eller förhoppningsvis inte alls. Det var kladdkaka med polly i, anans, choklad, kakor, grädde, bärsås, ostbågar och slutligen pizza. Det var en riktig fettodag. Enligt Katrin är det bra att äta sig lite trött på det som är mina cravings sen innan. Till saken hör ju att det var nyårsdagen och det fanns inga planer för mig att leva nyttigare just den dagen:P

Hur mycket ska jag gå ner då? Det vet jag faktist inte för jag har ingen våg. Jag har inte heller något behov av att ha en våg, för jag blir lite för koncentrerad på den och besviken när jag har gått upp några gram eller så. Förra året var jag beroende av vågen varje dag. I år kör jag mätning av min kropp, varje söndag. Sedan har jag tagit kort på mig själv och ska inte titta på dem väldigt länge. Mamma och pappa har en våg, som är skitdålig men jag får väll kolla när jag är där ändå ibland.

Vad har jag ätit då? Jag har ätit bara en massa fett fett fett. Det är bra för kroppen. Min mage mår inte bra av alla kolhydrater. Förra året när jag drog ner på kolhydraterna och körde enligt GI hade jag en mycket mer frisk och välmående mage. Nu när jag har börjat med lchf hoppas jag att det ska bli ännu bättre. En vanlig dag kan iaf se ut enligt följande, Frukost: Äggröra med bacon och några gurkbitar till. Lunch: En halv kyckling med sallad, bea och keso. Mellis: En bit ost. Middag: Idag åt vi kassler med broccoligrattäng, mycket gott.

Nu hoppas jag självklart på resultat men något jag har lärt mig är att det får ta den tid det tar. Jag ska bara fokusera på att träna, och äta bra mat som gör att jag håller mig mätt längre. KÄnner inget sug i min mage än och då är klockan 23.00 snart och vi åt mat vid halv 8 när jag kom hem från träningen. Det är ganska bra, nu vid vanliga fall hade jag varit vrålhungrig.

Jag har ett kort att visa er, det är taget på sommaren 2007. Så vill jag se ut igen. Då tyckte jag att jag var tjock, men idag kan jag tycka att jag ser helt okej ut på de kortet.
 


Om ni vill följa med mig på min resa så ska jag berätta för er hur det går =)



Tjingtjing