Buzzador

Har ju glömt att berätta för er att jag är medlem på en sida som heter Buzzador. Där får jag testa en massa saker gratis, då jag berättar för folk om sakerna eller som nu, skriver om dem i min blogg. Den här gången fick jag testa en produkt från neutrogena.


Tycker att den känns fräsh och så men tycker inte den passar min hudtyp då jag lätt blir torr. På andreas däremot har den funkat bra =)

På söndag ska vi titta på en lägenhet, en trea med två badrum.. Hoppas hoppas!



Hanna


Västervik

Skönt med långledig, även om jag har jobbat en del har det varit skönt att koppla bort skolan totalt. Idag har vi haft en fullspäckad dag med en del farande till våra båda familjer. Först åkte vi ut till Andreas familj och fikade, hade hoppats på mer sol men fick sitta lite grann innan vi for hem igen. Hem och äta fort och sedan iväg mot västervik, där vi skulle fira min kusin som fyllt tre. Fick ju en till kusin där nu med för ett par månader sedan, en liten Ella som vi ska på dop för lite längre fram i maj.





Härlig helg med en massa god mat och alldeles för mycket onyttigt, men jag antar att det hör till påsk. Nästa helg är de ju valborg och då blir de väll ännu mer fest kan jag tro.

Hanna

Påsk

Dålig uppdatering!! Jag vet, illa.. Jag har varit i skolan och jobbat mkt men det är kanske inte någon undanflykt :p Har ju en ny mobil med så jag borde kanske lära mig hur jag uppdaterar med den med, då går det ju smidigare =D
Lååångfredag, inget speciellt.. Är ledig men jag jobbar imorn. Sitter och väntar på att min mamma ska komma så vi kan gå och plocka påskris.

Igår var mina kusiner hos mamma o pappa =) Stora de börjar bli, ser dem ju inte på så lång tid emellan! De är ju bara hemma ett par ggr om året =( vill att de ska flytta hit! Annars så blir det inte så händelserik påsk för mig, tyvärr..

Nästa vecka är de valborg och det är oxå ovisst än så länge :S

Nu måste jag kila!!


Hanna

Glass i stora lass

Idag när vi hade slutat från vårt seminarium gick jag och Maria och vänta på vår buss. Vårt seminarium drog ut på tiden, vilket innebar att vi fick vänta en extra timme, suck! Därför bestämde vi oss att gå och köpa en glass. Jag testade den nya Daim Päron... Nja sådär, enda skillnaden var ju att vaniljen var utbytt mot päron. Säkert jätte gott för dem som gillar päron, men för mig var de ingen smaksensation i min mun direkt.


Nae, jag gillar sånt med en massa choklad och kola. Massor med kola, Magnum Double är ju en klar favvo men den har ju tyvärr försvunnit. All choklad är ju bara med en massa hasselnöt i år:s Nog pratat om glassar tror jag:p

Förresten har jag inte berättat att jag älskar att buda hem kläder från Tradera. Igår köpte jag en svart kavaj för 19 kronor. Helt okej! =) Finns en massa fint, ett bra tips =) Idag har jag förresten varit småsugen på att baka något men den här veckan måste bli lite nyttigare än förra veckan:p Beach 2011 är ju på ingång:p
Nu ska jag sova!!


Hanna


Fest i Norrköping

Hej alla glada =)


Lååång tid mellan uppdateringarna, det blir nog så när man har mkt att göra precis som jag har:P Jobbar ju en hel del den här månaden! Men bara positivt för mig =)
Snart ska jag in till Norrköping, ska på fest för en kompis till mig har fyllt år =) Blir nog trevligt!! Ska gå mot bussen nu! Vi hörs :D


Hanna

Kursintro och Bakning

Nu försöker jag för tredje gången att skriva ett inlägg, de två förra gångerna har allting bara försvunnit =(
Jag har iaf inte glömt er utan jag har enbart haft mycket att göra! Den här helgen som har varit har jag ätit alldeles för mycket gott:p På lördagen var vi uppe hos mina föräldrar och grillat. Premiärgrillningen för iår =) och majsskolvar, det godaste som finns! I går, söndag, var vi hos våra vänner Elin och Andreas och åt grillat igen =) Så gott!

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på muffinserna jag gjorde för ett tag sedan. Om ni kommer ihåg, de godaste jag har gjort? Jag gjorde enligt ett vanligt muffinsrecept men jag tillsatte lite apelsinsaft.

Recept:
125 gram smör
2 dl socker
2 ägg
1 1/2 dl mjölk
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 msk siktat kakao
2 msk apelsinsaft

Rör rumsvarmt smör tillsammans med socker tills det blir en smet. Rör i äggen, ett i taget. Blanda vetemjölet med bakpulver i en annan bunke och ha sedan i det i äggsmeten. Ha sedan i mjölken. Sedan delar du på smeten och har i vaniljsocker och apelsinsaft i den ena bunken och kakao i den andra. Fyll i dem i muffinsformar till hälften och kör med en sked i så de får det typiska tigermuffinsmönstret. Grädda i 20 minuter i 175 grader.




Det syns ju nästan hur goda de är iaf =)

Vi hörs! 


xoxo Hanna